Η πολυετής εμπειρία και η γνώση των αντικειμένων από τα στελέχη της επιχείρησης, το πλήρως εξοπλισμένο μηχανουργείο της και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, εγγυούνται την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης μας.
Προφίλ
Ανθρώπινο δυναμικό
Παταργιάς Ιωάννης
Ο ιδρυτής της εταιρίας Παταργιάς Ιωάννης σπούδασε μηχανολόγος μηχανικός στο Πολυτεχνείο της Στουτγάρδης Γερμανία. Από νωρίς ασχολήθηκε με το τομέα της επεξεργασίας του νερού και πριν την ίδρυση της εταιρίας εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρίες με αντικείμενο την εμπορία και τεχνική υποστήριξη εφαρμογών άντλησης.

Παταργιάς Κωνσταντίνος
Διπλωματούχος μηχανικός παραγωγής και διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης, με πολυετή πείρα στον τομέα των κατασκευών και ειδίκευση στον τομέα της πυρανίχνευσης και πυρασφάλειας.

Παταργιάς Θωμάς
Διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακό ειδίκευσης στα συστήματα αυτοματισμού. Τετραετής εμπειρία στο τομέα του B.E.M.S (Building Energy Management Systems - Συστήματα ενεργειακής διαχείρισης κτιρίων).

Το επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό μας, η πολυετής πείρα μας καθώς και η προσήλωση μας στην άμεση και άριστη τεχνική εξυπηρέτηση των πελατών μας, μας έχει αναδείξει στον πλέον αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών συντήρησης και επισκευών σε αντλητικά, πυροσβεστικά συγκροτήματα.
Εταιρία
Προφίλ
Ανθρώπινο δυναμικό
Υπηρεσίες
Service
Πυρασφάλεια
Αδειοδότηση επιχειρήσεων - κατοικιών
Λειτουργική διαχείρισης κτιρίων
Πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης
Λύσεις
Ύδρευση
Πυρόσβεση
Πυρανίχνευση
Άντληση λυμμάτων ακαθάρτων
KNX
Πελάτες
Πυροσβεστικά συγκροτήματα
Διάφορα
Ενημέρωση
Downloads
FAQ
Χρήσιμα links
Επικοινωνία
Τεχνική Εταιρία
Αλαμάνας 12 & Αλικαρνασσού
104 41 Κολωνός - Αθήνα
Τηλ.: 210-5133792
Fax: 210-5149788
patargias@antliotechniki.gr


copyright 2012
Όροι Χρήσης
Programming & Design by
Alexia Panagopoulou